Privacy Policy

Przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności oraz ochrony danych osobowych. Każda osoba ma prawo wiedzieć jakie dane pozyskujemy, gdzie je przechowujemy, w jaki sposób z nich korzystamy, w jakim celu, oraz jakie jest ich źródło oraz okres przechowywania.

 

Sprawdź jak przetwarzamy Twoje dane osobowe - Warszawa!

Sprawdź jak przetwarzamy Twoje dane osobowe - Kraków i Katowice!

 

Privacy Policy - Kraków & Katowice

 

Firma Plejades 4 Sp. z oo Sp.K., przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności oraz ochrony danych osobowych. Każda osoba ma prawo wiedzieć jakie dane pozyskujemy, gdzie je przechowujemy, w jaki sposób z nich korzystamy, w jakim celu, oraz jakie jest ich źródło oraz okres przechowywania.

 

 

 

Na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólnego rozporządzenia o ochronie danych), Dz.U.UE.L.2016.119.1, ), Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018 poz. 1000) uprzejmie informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Plejades 4 Sp. z oo Sp.K. z siedzibą w 00-139 Warszawa, ul. Plac Bankowy 1
  2. Administrator danych powołał Inspektora Ochrony Danych, z którym kontaktować można się w następujący sposób:
    1. listownie - pod adresem: ul. Plac Bankowy 1, 00-139 Warszawa,
    2. telefonicznie - dzwoniąc pod numer +48 22 839 06 39,
    3. mailowo - pisząc na adres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celach: marketingu bezpośredniego dotyczącego własnych produktów i usług oraz newslettera (o ilę taką opcję Pani/Pan wybierze).
  4. Pani/Pana dane osobowe mogą być przekazane do firmy zewnętrznej w przypadku korzystania z opcji newslettera, która w naszym imieniu świadczy usługi newsletterowe i z którą mamy podpisane umowy w tym umowy na powierzenie przetwarzania danych. W chwili obecnej firmą tą jest Studio Komputerowe FAT z siedzibą w 64-100 Leszno, ul. Grunwaldzka 89/7, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel. +48 792 111 855.
  5. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą bezterminowo do chwili wycofania zgody / wypisania się z newslettera, a w przypadku formularza kontaktowego tylko na czas niezbędny do przetworzenia zgłoszenia/zapytania.
  6. Każda osoba, której dane osobowe są przetwarzane posiada następujące prawa:
    1. wglądu do swoich danych,
    2. zmiany swoich danych, ich sprostowania lub usunięcia,
    3. wycofania zgody na przetwarzanie danych lub jej ograniczenia,
    4. przeniesienia danych do innego administratora danych,
    5. wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania,
    6. wniesienia skargi do organu nadzorczego w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych bezpośrednio mnie dotyczących narusza przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r.), Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018 poz. 1000)
  7. Podanie Pani/Pana danych osobowych jest dobrowolne.

 

 

Privacy Policy - Warszawa

 

Firma Plejades 3 Sp. z oo Sp.K., przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności oraz ochrony danych osobowych. Każda osoba ma prawo wiedzieć jakie dane pozyskujemy, gdzie je przechowujemy, w jaki sposób z nich korzystamy, w jakim celu, oraz jakie jest ich źródło oraz okres przechowywania.

 

 

 

Na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólnego rozporządzenia o ochronie danych), Dz.U.UE.L.2016.119.1, ), Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018 poz. 1000) uprzejmie informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Plejades 3 Sp. z oo Sp.K. z siedzibą w 00-139 Warszawa, ul. Plac Bankowy 1
  2. Administrator danych powołał Inspektora Ochrony Danych, z którym kontaktować można się w następujący sposób:
    1. listownie - pod adresem: ul. Plac Bankowy 1, 00-139 Warszawa,
    2. telefonicznie - dzwoniąc pod numer +48 22 839 06 39,
    3. mailowo - pisząc na adres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celach: marketingu bezpośredniego dotyczącego własnych produktów i usług oraz newslettera (o ilę taką opcję Pani/Pan wybierze).
  4. Pani/Pana dane osobowe mogą być przekazane do firmy zewnętrznej w przypadku korzystania z opcji newslettera, która w naszym imieniu świadczy usługi newsletterowe i z którą mamy podpisane umowy w tym umowy na powierzenie przetwarzania danych. W chwili obecnej firmą tą jest Studio Komputerowe FAT z siedzibą w 64-100 Leszno, ul. Grunwaldzka 89/7, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel. +48 792 111 855.
  5. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą bezterminowo do chwili wycofania zgody / wypisania się z newslettera, a w przypadku formularza kontaktowego tylko na czas niezbędny do przetworzenia zgłoszenia/zapytania.
  6. Każda osoba, której dane osobowe są przetwarzane posiada następujące prawa:
    1. wglądu do swoich danych,
    2. zmiany swoich danych, ich sprostowania lub usunięcia,
    3. wycofania zgody na przetwarzanie danych lub jej ograniczenia,
    4. przeniesienia danych do innego administratora danych,
    5. wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania,
    6. wniesienia skargi do organu nadzorczego w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych bezpośrednio mnie dotyczących narusza przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r.), Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018 poz. 1000)
  7. Podanie Pani/Pana danych osobowych jest dobrowolne.

 

 

Our Menu!

Dear Guests!
Reservations can only be made by phonecall.

Possible differences in the list of dishes and promotions.

Below you will find the menu of our restaurants:

 

 

 

 

platnosci karty jeffs

We inform you that we accept cash payments
and cards: AMERICAN EXPRESS, MASTER CARD.

We add a 10% service to groups of more than 10 people

Grammages of dishes served before thermal processing

The dishes contain allergenic ingredients

Organise a Family, Birthday or Company party at Jeff's

Host your guests in a real American style, invite them to Jeff's!

We are happy to have a wide party organising experience with both professional and private events, such as bachelor or birthday celebrations.

Just choose a menu that best suits your Guests expectations. You can create it from the dishes available in the menu or develop the desired plan for your party with the Manager.

Contact your local Jeff's branch for available dates and further details!

 

Galeria Mokotów
Warszawa

Wołoska 12

+48 22 161 34 90

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

More informations...

Hala Koszyki
Warszawa

Koszykowa 63

+48 22 370 2887

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

More informations...

 

Pole Mokotowskie
Warszawa

Żwirki i Wigury 32

+48 22 825 16 50

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

More informations...

 

Silesia City Center
Katowice

Chorzowska 107

+48 32 60 50 100

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

More informations...